Offset
Bij Drukkerij DSW kunt u terecht voor al het denkbare drukwerk. Wij draaien onze hand niet om voor het drukken van 10.000 brochures in 26 talen, maar wij helpen u ook graag wanneer het gaat om slechts tien kleurkopieën. Doordat wij een drukkerij, een eigen DTP studio, kopieerservice, afwerking en transport onder één dak hebben, kunnen wij scherp en snel leveren.

Digitaal
Wilt u een kleine oplage drukken, dan maken wij, indien het product het toelaat, gebruik van onze digitale printers. Deze methode is niet van de offsetmethode te onderscheiden maar voor kleinere oplages veel voordeliger.

Naast het drukken hebben wij ook een eigen afdeling die de afwerking verzorgt met onder andere stanscilinders, vouwmachines, snijmachines, brocheerstraten en diverse andere afwerkapparatuur.

Wij drukken: Boeken, jaarverslagen, Briefpapier, Huisstijlen, Enveloppen, Presentatiemappen, Visitekaartjes, Magazines, Periodieken, Posters, Stickers, Deurhangers, Flyers, Folders, Fotokaarten, Kaarten, Schrijfblokken en nog veel meer…