Perfectie in pre-press
Elk stukje drukwerk is zo sterk als zijn eerste schakel. Drukkerij DSW in Stramproy is de robuuste basis voor een goed eindresultaat. Tekst en beeld vormen samen een geheel op basis van de nieuwste technieken en uw wensen. Flexibel en creatief spelen wij in op al uw suggesties.

Prioriteit in printen (digitaal drukken)
Digitaal drukken is een slim alternatief voor drukken. Snel inzetbaar om kleine oplages in korte tijd te realiseren. Ideaal als uw uiting een hoge actualiteitswaarde heeft. Vandaag besteld, morgen verspreid. Op dun of zwaar papier en geheel aflopend realiseren wij prima printwerk.

Doordacht in drukken
Na al het voorwerk volgt het hart van het grafische proces. Modern geoutilleerd staan wij garant voor puntgaaf drukwerk. Hoe gevarieerd uw opdracht ook is, onze mensen en machines pakken het samen kwaliteitsgericht aan. Wij denken graag met u mee en maken van uw zorg … onze zorg.

Alert in afwerking
De laatste fase bepaalt de uitstraling van uw drukwerk. Wat kunnen we eigenlijk niet allemaal aan? Snijden, perforeren, nummeren, rillen, slitten, stansen, vergaren, boren, nieten, vouwen en brocheren. We doen dit snel, nauwkeurig en vooral: zelf! Maar ook werken we samen met een aantal specialisten voor bindtechnieken, lamineren, lakken, personaliseren en complete postale verzending.

Uitblinkend in uitgeven
Nieuws brengen doet Drukkerij DSW met drie bladen, een blad voor Stramproy (’t Blaadje Stramproy) , een blad voor het nabijgelegen Kinrooi (’t Blaadje Kinrooi) en een tweewekelijkse uitgave voor Altweerterheide (De Heidebode).